1. GENERELLE OPLYSNINGER
Fruit and the city
Hovedvejen 125
2600 Glostrup
Info@fruitandthecity.dk
CVR:33652372

2. BESTILLING
Bestilling skal ske senest dagen forinden, indenfor åbningstiden, da vi ellers forholder os retten til, at ændre på leveringstiden eller helt at annullere ordren. Ved bestillinger til samme dag, bedes man kontakte os telefonisk for, for at høre om mulighederne for levering.
Du har også mulighed for at afhente dine bestillinger på vores adresse. Bestillinger til afhentning skal enten ske på mail eller telefon.
3. AFBESTILLING
Hvis du ville afbestille/ændre en ordre, skal det senest ske inden for 48 timer inden den angivne leveringsdato/afhentning dato.
4. BETALING
Du kan anvende en lang række betalingskort på fruitandthecity.dk
Vi tager imod Dankort, Visa, Mastercard, EAN samt kontanter.
Der tages ikke nogle former for gebyr.
Beløbet hæves på dit kort, straks efter din bestilling
Alle beløb vil være opgivet i DKK inkl. moms.
5. PRODUKTER
På fruitandthecity.dk finder du unikke buketter.
6. LEVERING
Fruitandthecity.dk leverer i udvalgte postnumre(LINK), og vi kontrollerer din adresse, når du bestiller, så vi er sikre på, at du bor i et område, hvor vi leverer.

Når du bestiller, kan du vælge i hvilket timeinterval, du ønsker dine varer leveret. Dette timeinterval bruges i forbindelse med planlægning af vores chaufførers ruter, så vi kan levere, når du ønsker det. Vi tager dog forbehold for uforudsete forhindringer, så som trafik- og vejrforhold og andet, der gør, at vores chauffører måtte blive forsinkede.
Fruitandthecity.dk leverer varerne ved din hoveddør. Af hensyn til fødevaresikkerheden i forbindelse med kølevarer, skal du være hjemme på leveringstidspunktet, så du kan modtage varerne. Er der ingen hjemme, vil Fruitandthecity.dk forsøge at ringe til dig – på det nummer du har oplyst ved bestillingen – så I kan aftale, hvad der skal ske med varerne. Chaufføren må kun stille varerne, hvis I har aftalt dette på telefonen, eller hvis du på anden måde har indgået aftale med Fruitandthecity.dk om, at varerne må stilles ved din hoveddør. En sådan aftale betyder, at det er på dit ansvar og Fruitandthecity.dk kan derefter ikke garantere eller holdes ansvarlig for om leverancen bibeholder sin kvalitet og sit indhold.

Kan chaufføren ikke levere varerne på den aftalte leveringsadresse, og kan vi ikke få fat i dig på telefonen, tager chaufføren varerne med tilbage.
7. FORTRYDELSESRET
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Mange af vores varer er ferske fødevarer samt kolonialvarer, og dem tager vi ikke retur (Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr 4).
Skulle der opstå et problem med en leveret vare, fordi den er gået i stykker undervejs, eller der er et andet problem, skal du hurtigst muligt kontakte os (senest dagen efter levering kl. 12.00).
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varer.
8. RETURNERING
Hvis din returnering drejer sig om andet en ferske fødevarer samt kolonialvarer, skal du sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse. Dette skal ske senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Du mister din fortrydelsesret, hvis;
du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Fruit and the city
Hovedvejen 125
2600 Glostrup
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
9. REKLAMATIONSRET
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Dette gælder ikke for ferske fødevarer samt kolonialvarer.
Varen sendes til:
Fruit and the city
Hovedvejen 125
2600 Glostrup

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

10. PERSONDATAPOLITIK
Når bestiller en vare, har vi brug for følgende oplysninger:

– Telefon nummer
– navn
– adresse
– e-mail
– betalingskort
Registrering af disse oplysninger anvendes udelukkende til at levere dine bestillinger.
Din oplysninger bliver opbevaret op til to år. Dette sker udelukkende i tilfælde af indsigelser.
Betalingskortoplysninger opbevares krypteret.
Fruitandthecity.dk har ikke direkte adgang til disse, da de opbevares sikkert af vores betalingspartnere.
Alle oplysninger opbevares udelukkende for at give dig den bedste service og vil aldrig blive solgt eller videregivet til tredjemand.
11. KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@fruitandcity.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.